Γάντια μηχανής δερμάτινα

Grid View:

ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ AGVPRO SKIN-R ΜΑΥΡΑ

(0)
25,00€
 ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ AGVPRO SKIN-R ΜΑΥΡΑEξυπηρετούν όσους οδηγούν μηχανή, ποδήλατο, στο γυμναστήριο, οι όσους επιθυμούν να έχουν ελεύθερα τα δάχτυλα τους για να μπορούν να πίανουν..

ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ AGVPRO ROOKIE CARBON

(0)
28,00€
Γάντια μηχανής AGVpro ROOKIE CarbonΔιαθέτουν Τouch ScreenΜε προστατευτικές ενισχύσεις CARBONΚλείσιμο με ρυθμιζόμενο velcro στον καρπόΕργονομικά σχεδιασμένα με ιδιαίτερο designΙδανικά για καθημερι..
-17%

AGVpro APEX Carbon Black ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

(8)
35,00€ 42,00€
AGVpro APEX Carbon Black δερμάτινα γάντια Δέρμα Cowhide μεγάλης αντοχής στην τριβή και στο σκίσιμο Προστατευτικό Carbon-fiber στην άρθρωση και στα δάχτυλα Ενίσχυση με προσθήκη π..

AGVPRO RUB-EE ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΑΥΡΑ

(0)
35,00€
AGVPRO RUB-EE ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΑΥΡΑΔέρμα μεγάλης αντοχής στην τριβή και στο σκίσιμοΕκτεταμένα δερμάτινα ενθέματα τύπου ακορντεόν στο ένω μέρος στα δάχτυλα για καλύτερη εφαρμογή και ευελιξία.Ε..

ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΗΧΑΝΗΣ AGVPRO PALERMO ΔΙΑΤΡΗΤΑ

(0)
35,00€
AGVpro PALERMO Carbon δερμάτινα γάντια μηχανης Διάτρητα τμήματα για αποτελεσματικό αερισμό. Δέρμα μεγάλης αντοχής στην τριβή και στο σκίσιμο Προστατευτικό Carbon-fiber στην άρθρωση κ..

ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΗΧΑΝΗΣ AGVPRO PALERMO ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΜΑΥΡΑ

(0)
35,00€
AGVpro PALERMO Carbon δερμάτινα γάντια μηχανης μαυρα Διάτρητα τμήματα για αποτελεσματικό αερισμό. Δέρμα μεγάλης αντοχής στην τριβή και στο σκίσιμο Προστατευτικό Carbon-fiber στην άρθ..

ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ AGVPRO TACTUS BLACK

(0)
39,00€
ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ AGVPRO TACTUS BLACKΚαλοκαιρινό μακρύ γάντιΔιάτρητα τμήματα για αποτελεσματικό αερισμό.Δέρμα μεγάλης αντοχής στην τριβή και στο σκίσιμοΠροστατευτικό Carbon-fiber ..

ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ AGVPRO RX-3 CARBON

(0)
45,00€
ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ AGVPRO RX-3 CARBONΔέρμα Cowhide μεγάλης αντοχής στην τριβή και στο σκίσιμοΠροστατευτικό Carbon-fiber στην άρθρωση και στα δάχτυλαΕνίσχυση με προσθήκη πολυουρεθάνης στην παλά..
-15%

ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ AGVPRO X-5 CARBON

(4)
55,00€ 65,00€
AGVPRO X-5 CARBON ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Διαθέτουν Τouch Screen Ενίσχυση με προσθήκη πολυουρεθάνης στην παλάμη για εξτρά προστασία Με ειδικό κλείσιμο στο καρπό για να φοριούνται & μέσα από το μπουφάν μ..

AGVPRO WAGNER ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ H2O DRY-TEX

(0)
59,00€
AGVPRO WAGNER ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ H2O DRY-TEX100% αδιάβροχα δερμάτινα γάντια με προστατευτικές ενισχύσεις στην εξωτερική επιφάνεια και στα ευαίσθητα σημεία των δακτύλων.Πολύ ανθεκτικό "..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)