Λιπαντικά μοτό

Sidebar
Grid View:

ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΣΤΡΑ

(0)
4,00€
ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑΕίναι ιδανική για τον καθαρισμό της αλυσίδα, των μοχλών και των γραναζιώνΜε ξύστρα για την απομάκρυνση της λάσπης...

ΣΠΡΕΙ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ PERMATEX CHAIN LUBE 141g

(0)
5,00€
Permatex Λιπαντικό Αλυσίδας Chain Lube 141grΙδιότητες:Καθαρίζει, λιπαίνει και προστατεύειΨεκάζεται σε μορφή αφρού για καλύτερη κάλυψη και διεισδυτικότητα.Άκρως υδροαπωθητικόΑποτρέπει βρωμιά, σκόνη ή ά..

ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CHAIN BRUSH

(0)
7,00€
Το βουρτσάκι αυτό είναι κατάλληλο για την συντήρηση και τον καθαρισμό της αλυσίδας του ποδηλάτου ή της μηχανής σας από σκόνη, χώμα και ξεραμένα υπολείμματα λιπαντικώνΧρησιμοποιήστε αυτό το αξεσουάρ συ..

Bel-Ray Super Clean Chain Lube Λιπαντικο Αλυσιδας Mini

(0)
8,00€
Bel-Ray Super Clean Chain Lube Λιπαντικό Αλυσίδας  Mini- 175ml Σπρέι λίπανσης αλυσίδας Είναι ισχυρό κολλώδες υδροαπωθητικό και με υψηλή διεισδυτικότητα λιπαντικό.Έχει θαυμάσια λιπαντική..

ΣΠΡΕΙ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ WYNNS 500ml

(0)
9,00€
Το Wynn's Chain Lube είναι ισχυρό κολλώδες υδροαπωθητικό και με υψηλή διεισδυτικότητα λιπαντικό.Έχει θαυμάσια λιπαντική, κολλώδη και υψηλή διεισδυτικότητα, απωθεί νερό και υγρασία, αποτ..

ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ WYNNS LUBRICANT 500ml

(0)
9,00€
Σπρέι σιλικόνης WYNN'S LUBRICANT επαγγελματικής ποιότητας, γενικής χρήσεως, προστατεύει από νερό και με δυνατότητα εφαρμογής από όλες τις θέσεις.Eιδικά σχεδιασμένο για να παρέχει θεαματική όψη σε όλες..

Bel-Ray Super Clean Chain Lube Λιπαντικο Αλυσιδας

(0)
12,90€
Bel-Ray Super Clean Chain Lube Λιπαντικό Αλυσίδας  - 400ml Σπρέι λίπανσης αλυσίδας Είναι ισχυρό κολλώδες υδροαπωθητικό και με υψηλή διεισδυτικότητα λιπαντικό.Έχει θαυμάσια λιπαντική, κολλώδη..

Bel-Ray Chain Cleaner and Degreaser Kαθαριστικο αλυσίδας

(0)
13,90€
Bel-Ray Super Clean Chain Lube - 400ml Σπρέι καθαρισμού αλυσίδαςΕξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό αλυσίδας.Για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών.Δοκιμασμένο για Ο-ring, X-ring, Z-ring.Aαποτελεσμ..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)